English Español

Det norskutviklede treningskonseptet har siden 2006 inntatt det norske og internasjonale treningsmarkedet på rekordtid!

Corebar siden 2006

Corebar trening er «full pakke» basert på intervall treningsprinsipper med en vektet bøyd treningsstang. COREbaren er ergonomisk tilpasset kroppen og de øvelsene den brukes til. Den finnes i tre ulike vektklasser; 1, 2 og 3 kg.

Treningsøktene inneholder kondisjon, styrke, balanse og bevegelighetstrening, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Dette gjør den til en intensiv og effektiv treningsform som gir raske treningsresultater.

Treningformen har utviklet signatur posisjoner, signatur øvelser og signatur kombinasjoner som er unikt. Den henter også inspirasjon fra mange andre populære treningsformer. Et av grunnprinsippene er at det skal være enkelt å følge og effektivt å trene. Med andre ord en treningsform som passer for alle!

Corebar er trening tufta på bransjens nye «buzz word», «funksjonell trening». Forskjellen er at Team Corebar brenner for å gjøre helt nødvendig trening så morsomt at du gleder deg til neste gang!

Gjennom tre ulike gruppe treningstimer; Corebar HIT, Corebar FITog Corebar Vital, samt 7 ulike hjemmetreningsfilmer er Corebar tilrettelagt alle nivåer, fra mindre trent til svært godt trent.

Treningssentre, idrettslag, bedrifter og andre organisasjoner som tilbyr organisert gruppetreningsvirksomhet kjører treningsformen for fulle hus!

Les mer om "Hvordan lansere Corebar" -->

 

Hjemmetrenere i Norge, Sverige og Danmark har gjennom DVD-er omfavnet treningsformen som gjør det enkelt å bli i bedre form, med de 30 – 40 minutters lange trenings-programmene som trener hele kroppen.

Kjøp hjemmetrening her -->

 

Corebar på NIH Convetion høsten 2011

Corebar på NIH-Convention høsten 2011

Følg oss på:

FacebookThe Corebar on YouTube